CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç'ten 31 Mart mesajı

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, 31 Mart yerel seçimlerinin sonuçlanmasının ardından X hesabından paylaşım yaptı.
 Tarih: 01-04-2024 15:20:45   Güncelleme: 01-04-2024 15:24:45
CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç'ten 31 Mart mesajı

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, 31 Mart yerel seçimlerinin sonuçlanmasının ardından X hesabından paylaşım yaptı.

CHP Kayseri Milletvekili Aşkın Genç, 31 Mart yerel seçimlerinde Kayseri’de dört belediye kazandıklarını belirterek, “Kayseri’de hiç belediyemiz yoktu bugün 4 belediyemiz oldu. Şu andan itibaren sorumluluğumuz çok yüksek. Bundan sonra bizlere düşen kimsenin partisine bakmadan halkın ihtiyaçlarına, sorunlarına çözüm bulmak için var gücümüzle çalışmak ve yerel seçimlerde ortaya koyduğumuz başarı ile iktidar yolculuğumuzu yine hep birlikte inşa etmek olacaktır” dedi.

 Genç, Kayseri’de daha önce belediyelerinin olmadığını bu seçimde dört belediye kazandıklarını belirterek şunları söyledi:

“Kıymetli hemşerilerim, Kayseri’de hiç belediyemiz yoktu bugün 4 belediyemiz oldu… Artık Kayseri’de de kırmızılar var. Türkiye genelinde yakaladığımız başarıya Kayseri’den 4 belediye ile katkı verdik. Ata ocağım Sarız, Ana ocağım Pınarbaşı, Felahiye ve Akkışla’da vatandaşlarımız bizi tercih etti; CHP dedi.

Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılında bu muhteşem seçim başarısını ülkemize yaşatan Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel başta olmak üzere, parti yönetimimize, il ve ilçe örgütlerimize, kadın ve gençlik kollarımıza, yol arkadaşlarıma, hemşerilerime, belediye başkan adaylarımıza ve emeği geçen herkese yürekten teşekkürlerimi sunuyorum.

Şu andan itibaren sorumluluğumuz çok yüksek. Bundan sonra bizlere düşen kimsenin partisine bakmadan halkın ihtiyaçlarına, sorunlarına çözüm bulmak için var gücümüzle çalışmak ve yerel seçimlerde ortaya koyduğumuz başarı ile iktidar yolculuğumuzu yine hep birlikte inşa etmek olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle bize destek olan oy veren vermeyen tüm hemşerilerime saygı ve sevgilerimi sunuyor, seçimleri kazanan tüm belediye başkanlarımızı tebrik ediyorum.”

Etiketler
  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Kurum Bülteni
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER SİYASET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş