Muhtarlık seçiminde silahlı kavga: Bir ölü, 11 yaralı

Diyarbakır-Sur’daki Aşağıdere Mahallesi’nde muhtarlık seçimi nedeniyle iki grup arasında kavga çıktı.
 Tarih: 01-04-2024 07:56:16   Güncelleme: 01-04-2024 10:54:16
Muhtarlık seçiminde silahlı kavga: Bir ölü, 11 yaralı

Diyarbakır-Sur’daki Aşağıdere Mahallesi’nde muhtarlık seçimi nedeniyle iki grup arasında kavga çıktı. Silahlı kavgada bir kişi hayatını kaybetti, 11 kişi yaralandı.

Diyarbakır Valiliğinden yapılan açıklamada konuya ilişkin şu bilgiler yer aldı;'' İlimiz Merkez Sur İlçesi Aşağıdere Mahallesinde iki grup arasında muhtarlık seçim süreci ile ilgili olarak meydana gelen silahlı kavga olayı neticesinde 12 kişi yaralanmış ve yaralılar Diyarbakır'daki hastanelerde tedavi altına alınmıştır.

Yaralı kişilerden E.Ç. kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetmiştir. 

Mahallede geniş çaplı güvenlik tedbiri alınmış olup, Olay bölgesinde Kayapınar İlçe J.K.lığından (70) personel, (1)’i helikopter ile olmak üzere JÖH Tb.K.lığından (3) Tim (37 Personel), Diyarbakır’a takviye olarak görevlendirilen Bingöl J.Komd.Tb.K.lığından (4) J.Komd.Timi (58 Personel)  müdahale için takviye gönderilmiştir.Mahalli idare seçimlerinin ilimizde huzur ortamı içerisinde gerçekleştirilebilmesi için güvenlik güclerimizin büyük bir gayret gösterdiği bu süreçte başta muhtar adayları olmak üzere sahada faaliyet gösteren bütün tarafların hassasiyetle hareket etmeleri büyük önem arz etmektedir.''

Etiketler
  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Kurum Bülteni
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER TÜRKİYE Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş