Büyükşehir Belediyesinden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri

Kayseri Büyüketkinlikleri şehir Beledietkinlikleri yesi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde spor ve sanaetketkinlikleri inlikleri t etkinlikleri düzeetkinlikleri nleyecek.
 Tarih: 02-03-2022 14:47:29   Güncelleme: 02-03-2022 15:11:29
Büyükşehir Belediyesinden 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri

Ketkinlikleri aetkinlikleri yseri Betkinlikleri üyükşetkinlikleri ehir Belediyesi, 8 Mart Dünetkinliketkinlikleri leri ya Kadınlar Günü'nde spor ve sanetkinlikleri at eetkinlikleri kinlikleri düzenleyeetkinlikleri cek.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Büyüetkinlikleri etkinlikleri kşehir Belediyesi Spor AŞ, "Dünya Kadınlar Günü'nde ritmi yaketkinlikleri alaetkinlikleri maya hazır mısınız?" sloganı ile Kaetkinlikleri dir Has Kongre ve Spor Merkezi'ndetkinlikleri e dans koreografileri ve sahne gösterileri yapılacak.

Diğer etkinlikte ise Türk Halk Müziği Kadınlar Korosu, şef Namık Kemal Bilgin yönetiminde Kadir Has Kültür Merkezi'nde konser verecek.

8 Mart'taki etkietkinetkinlikleri likleri nlikler için Büyükşeetkinlikleri hir Belediyesi etkinlikleri ücretsizetkinlikleri servis hizmeti veretkinlikleri ecek. Seetetkinlikleri kinlikleri rvisler, 18.30'da Sümer Spor Tesisi, Köşk Sosyal Yaşaetkinlikleri m Merkezi, Talas Spor Tesisi, Talas Sosyal Yaşaetkinlikleri m Merkezi, Beyazetkinlikleri şehir Sosyal Yaşam Merkezi, Bayanlar Fizyospor Merkezi önündetkinlikleri en hetkinlikleri areket edecek.

  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Haber Merkezi
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER KAYSERİ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş