Milletvekili Çopuroğlu Bakanlıklardan bir şey almadan bırakmıyor

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu'nun çabaları sonuç verdi.
 Tarih: 30-04-2024 15:17:09
Milletvekili Çopuroğlu Bakanlıklardan bir şey almadan bırakmıyor

AK Parti Kayseri Milletvekili Şaban Çopuroğlu'nun çabaları sonuç verdi.

Kayseri için Toplum Yararına Program kapsamında talep ettiği personel için Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'dan olumlu yanıt geldi. Çopuroğlu'nun 25 Nisan 2024 tarihinde ilettiği talep, 30 Nisan 2024 itibarıyla karşılık buldu.
Kayseri'nin ihtiyacı olan personel için daha önce de iki kez talepte bulunan Çopuroğlu, bu kez önemli miktarda personel talebine olumlu karşılık aldı. 30 Nisan 2024 tarihi itibarıyla personel istihdamı sağlanmıştır.

Belirlenecek personel alımı noter huzurunda kura ile yapılacak. Bu adım, adil bir şekilde personelin seçimini sağlayacak ve toplum yararına çalışma programına katılmak isteyenler arasında eşit fırsatlar sunacaktır.
Kayseri halkı için önemli bir adım olan bu gelişme, şehrin sosyal ve ekonomik kalkınmasına katkı sağlayacak ve istihdam alanlarının genişlemesine olanak tanıyacaktır. Şaban Çopuroğlu'nun ve Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan'ın bu konudaki çabaları, Kayseri'nin geleceği için umut verici bir adım olarak değerlendirilmektedir.

 

Etiketler
  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Kurum Bülteni
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER SİYASET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş