Rektör Prof. Dr. Altun’un 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.
 Tarih: 22-04-2024 13:55:12
Rektör Prof. Dr. Altun’un 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Mesajı

Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Rektörü Prof. Dr. Fatih Altun, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışını ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlayan Rektör Prof. Dr. Fatih Altun, mesajında şunları kaydetti:“Egemenliğin kayıtsız ve şartsız olarak milletin olduğunun göstergesinin en önemli unsuru olan ve milletimizin iradesinin temsil edildiği Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 104’üncü yıldönümünü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı kutlamanın Türk Milleti olarak gururunu ve sevincini hep birlikte yaşamaktayız.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarımıza armağan edilen 23 Nisan, Aziz Türk Milleti’nin bağımsızlığına kast edenlere karşı göstermiş olduğu en önemli zaferlerinden birisi olmuştur.

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açıldığı bu özel günün aynı zamanda Gazi Mustafa Kemal Atatürk tarafından dünya çocuklarına bayram olarak armağan edilmesi hayli önem taşımaktadır.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gelecek nesillerimize verdiği önemin ve güvenin en önemli göstergesidir.

Sevgili gençler; başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere hepimizin sizlere vermiş olduğu değer, sizlerin omuzlarındaki görev ve sorumluluğun arttığının önemli işaretlerindendir.

Sizler; geleceğimizin teminatı olarak büyük ülke Türkiye olma yolunda ülkemizi daha ileriye götürecek, en önemli değerlerimizsiniz.

Sizlere düşen büyük görev, milli ve manevi değerlerine bağlı bireyler olarak ülkenize ve milletinize var gücünüzle çalışmaktır.  

Erciyes Üniversitesi mensupları olarak bizlere düşen en önemli görev ise tarihi boyunca esarete boyun eğmeyen Aziz Türk Milleti’nin şanlı tarihini gelecek nesillerimize anlatarak, milli teknoloji hamlesi başta olmak üzere hemen her alanda ülkemizi daha ileriye götürmek için çalışan genç nesillerimizi yetişmek olacaktır.

Bu duygu ve düşüncelerle; Cumhuriyetimizin Kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, vatanımız uğruna canlarını veren aziz şehitlerimiz ve gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızı en içten dileklerimle kutluyorum.”

Etiketler
  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Kurum Bülteni
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER KAYSERİ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş