Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Kayseri İl Başkanlığından taziye mesajı

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Kayseri İl Başkanı Muzaffer Pala ,Kuzey Irak'ta teröristlerin gerçekleştirdiği saldırıda şehit düşen 12 asker için taziye mesajı yayımladı.
 Tarih: 24-12-2023 10:56:00
Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Kayseri İl Başkanlığından taziye mesajı

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Kayseri İl Başkanı Muzaffer Pala ,Kuzey Irak'ta teröristlerin gerçekleştirdiği saldırıda şehit düşen 12 asker için taziye mesajı yayımladı.

Türkiye Gaziler ve Şehit Aileleri Vakfı Kayseri İl Başkanı Muzaffer Pala mesajında ;''Şehit Uzman Çavuş Alpay Aras-3 operasyonu kapsamında hareket icra eden Hakkari 1.Dağ ve Komando Tugay Komutanlığımıza bağlı bir geçici üs bölgemize alçakça sızma girişiminde bulunulmuştur.

Hain saldırı neticesinde bugün, yine yüreğimizi derinden dağlayan büyük bir acıyla karşı karşıyayız. Vatanımızın dört bir yanında, terörün alçakça saldırıları sonucunda bir kez daha şehitler verdik. Canlarını vatan için feda eden aziz şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyoruz.

Bu menfur saldırılara karşı intikam duyguları içerisindeyiz. Milletimizin birlik ve beraberliği, terör örgütlerine karşı en güçlü silahımızdır. Bu mücadelede asla geri adım atmayacak, terörü kökten temizleyene kadar kararlılıkla devam edeceğiz. Şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak, milletimizin güvenliği için her türlü önlemi devletimiz alacaktır.

PKK'lı vatan hainlerinin saldırısında vatan evlatlarımız şehadet şerbetini içmişlerdir. Yaralı askerlerimiz bulunmaktadır, yiğitlerimize acil şifalar diliyoruz.

Kinimiz acımız kadar büyük olup, hesabı elbet sorulacaktır. Bu hainlerin kökünü her yerden kazımak mukaddes ve mukadderat için bir görevdir.

Kutlu Devletimiz ve Aziz Türk Milletimiz bu hainleri hüsrana uğratacak güçte, azimde ve kararlılıktadır.
Ruhları şad olsun.'' ifadelerini kullandı.

Etiketler
  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Haber merkezi
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER KAYSERİ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş