Büyükkılıç: "Erciyes'te Otellerimizin Sayısı da Artıyor"

Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı ile birlikte Erciyes Kayak Merkezi’nin en yeni oteli Megasaray Mount Erciyes’i ziyaret etti.
 Tarih: 01-01-2024 18:00:00   Güncelleme: 01-01-2024 18:05:54
Büyükkılıç:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı ile birlikte Erciyes Kayak Merkezi’nin en yeni oteli Megasaray Mount Erciyes’i ziyaret etti.

Başkan Büyükkılıç, “Tesislerimizin sayısı arttığı gibi otellerimizin sayısı da artıyor” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kayseri’nin turizm alanında amiral gemisi olan ve kış sezonunda yerli, yabancı turistlerin akınına uğrayan Erciyes Kayak Merkezi’nde açılan yeni oteli ziyaret etti.

Kayak pistlerine sıfır konumuyla dikkat çeken Erciyes'in en yeni oteli Megasaray Mount Erciyes’i gezen Büyükkılıç’a AK Parti Kayseri Milletvekili Murat Cahid Cıngı, Erciyes A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Elcuman da eşlik etti.

Yabancı turistlerle ve otel personeli ile görüşen Başkan Büyükkılıç, yeni otelin Kayseri’ye yakıştığını söylerken, yabancı turistler de Erciyes Kayak Merkezi’ni çok beğendiklerini söyledi.

İşletme ziyaretinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Büyükkılıç, “Erciyes Kayak Merkezi’mizdeyiz. Sezon açıldı, çok şükür cıvıl cıvıl, pırıl pırıl. Yılbaşına denk gelmesiyle de insanlarda adeta hem coşku hem ilgi söz konusu. Keyifli bir ortam. Tesislerimizin sayısı arttığı gibi otellerimizin sayısı da artıyor” dedi.

 

Etiketler
  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Kurum Bülteni
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER KAYSERİ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş