AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Çocuklarla 23 Nisan Bayramında Bir Araya Geldi

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı günü çocuklarla bir araya gelerek kutladı.
 Tarih: 24-04-2024 07:51:40
AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Çocuklarla 23 Nisan Bayramında Bir Araya Geldi

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nı günü çocuklarla bir araya gelerek kutladı. Kayseri İl Başkanlığı Başkanlığında çocuklar, Fatih Üzüm’ün misafiri olarak keyifli anlar geçirdi.

Çocuklara olan yakınlığı ve ilgisiyle tanınan AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda çocukları makamında ağırlayarak her biriyle birebir ilgilenerek onlara unutulmaz anlar yaşattı. Üzüm, AK Parti’nin her zaman çocukların yanında olduğun altını çizdi. 

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, çocukların özenle yetiştirilmesi gerektiğini vurgulayarak, “23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla İl Başkanlığımızda, geleceğimizin teminatı olan sevgili çocuklarımızı ağırladık. Onların neşesi ve enerjisiyle dolu bu özel günde bir araya gelmek, bizlere büyük mutluluk ve gurur verdi. Her bir çocuğumuzun gözlerindeki o ışıltı, geleceğe olan umudumuzu daha da pekiştirdi.
Bu vesileyle, tüm çocuklarımızın 23 Nisan Millî Egemenlik ve Çocuk Bayramını en içten duygularımla kutluyor, Rabbimden sağlık, mutluluk ve başarılarla dolu nice güzel günler nasip etmesini temenni ediyorum. Onların yüzlerindeki tebessümler hiç solmasın, hayatları boyunca sevgiyle dolu, umut dolu bir gelecekleri olsun İnşallah." İfadelerini kullandı.

Etiketler
  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Kurum Bülteni
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER KAYSERİ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş