Kayseri'de çalıntı otomobilde uyuşturucu ele geçirildi

Kayseri'de Jandarma ekipleri tarafından yapılan bir uygulamada çalıntı bir otomobilden 643 gram uyuşturucu madde bulundu 2 kişi gözaltına alındı.
 Tarih: 19-04-2024 16:13:28   Güncelleme: 19-04-2024 16:19:28
Kayseri'de çalıntı otomobilde uyuşturucu ele geçirildi

Kayseri'de Jandarma ekipleri tarafından yapılan bir uygulamada çalıntı bir otomobilden 643 gram uyuşturucu madde bulundu 2 kişi gözaltına alındı.

Valilikten yapılan açıklamada ;''Kayseri Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde Kayseri İl Jandarma Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ve Himmetdede Jandarma Karakol Komutanlığınca icra edilen operasyonda şüpheliler H.G. ve M.O.K.  38 KN XXX plakalı çalıntı araç ile birlikte Kocasinan İlçesi Sanayi Mahallesinde yakalanmıştır. Şüpheli şahıslara ait ikametlerde ve üstlerinde yapılan aramada yaklaşık daralı ağırlığı 546 gram Bonzai, 94 gram kenevir, 3 gram metamfetamin, 6 adet uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirilmiştir. Olay ile ilgili C.Savcısına bilgi verilerek alınan talimat doğrultusunda  şüpheli şahıslar uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti suçundan gözaltına alınarak adli tahkikata başlanılmıştır.'' ifadeleri yer aldı.

 

Etiketler
  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Kurum Bülteni
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER KAYSERİ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş