Kayseri Ticaret Karma Küçük Sanayi Sitesi’nin yapılacağı arsa satın alındı

Kayseri Ticaret Karma Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nde üyelerin merakla beklediği arsa için Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde satış sözleşmesi imzalandı.
 Tarih: 25-04-2024 09:28:26
Kayseri Ticaret Karma Küçük Sanayi Sitesi’nin yapılacağı arsa satın alındı

Kayseri Ticaret Karma Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi’nde üyelerin merakla beklediği arsa için Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü’nde satış sözleşmesi imzalandı. Kooperatif Başkanı Ömer Gülsoy, “ Büyük emek verdiğimiz Kocasinan İlçesi Buğdaylı Mahallesinde bulunan hazine arsasını Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Müdürümüz ile yaptığımız satış sözleşmesi ile Kooperatifimize kazandırdık. En kısa sürede Kayseri’mize yakışır bir proje ortaya çıkaracağız. Şehrimize ve üyelerimize hayırlı olsun.” dedi.

S.S. Kayseri Ticaret Karma Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ömer Gülsoy, üyelerinin merakla beklediği Buğdaylı Mahallesindeki sanayi sitesi arsası için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Sibel Livdumlu ile satış sözleşmesi imzaladı.

İl Müdürü Livdumlu’nun makamında gerçekleştirilen törene Kayseri Ticaret Karma Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Ömer Gülsoy, Kooperatif Yönetim Kurulu Üyeleri  Hacı Bekir Kuzucu, Erol Sırıklı, Mustafa Okutan, Kooperatif Mali Müşaviri Ahmet Tural ile Kooperatif Avukatı İzzet Buzkan katıldı.

Başkan Gülsoy törende yaptığı açıklamada, "Şehrimizin marka değerini artırılması adına sanayi ve ticaret siteleri çok önemli. Bizlerde üyelerimize, şehrimize yararlı olmak ve ekonomik katkı sağlamak için kurulan Kayseri Ticaret Karma Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifinde mutlu bir güne şahitlik ediyoruz. İmara açılması için 19 kurumdan uzun emekler vererek aldığımız olur görüşü sonucunda Kocasinan İlçesi Buğdaylı Mahallesi Kuzey Çevre Yolu yakınında bulunan hazine arazisinin bugün satış sözleşmesini İl Müdürümüz Sibel Livdumlu ile birlikte imzaladık.  Üyelerimizin bize göstermiş olduğu güvene layık olmaya çalışıyoruz. En kısa sürede sanayi sitemizin kurulması için çalışmalara başlayacağız. Bu arsanın kooperatifimize verilmesinde başta Çevre Şehircilik ve İklim Değişik Bakanımız Sayın Mehmet  Özhaseki olmak üzere kooperatifimize katkıda bulunan Kayseri Valimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Kocasinan Belediye Başkanımız ile tüm kamu kurum ve kuruluşlarımızın yöneticilerine teşekkür ediyorum. Kuracağımız sanayi sitesinin üyelerimize ve şehrimize hayırlı olmasını diliyorum.” İfadelerini kullandı. 

Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Sibel Livdumlu’da satış sözleşmesi imzalanan arsanın Kooperatif üyelerine hayırlı uğurlu olması temennisinde bulundu. 

Etiketler
  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Kurum Bülteni
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER EKONOMİ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş