Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Önder Narin ve Ercan Aras Bayramda Çalmadık Kapı Bırakmadı

Önder Narin ve Ercan Aras, inandıkları değerler uğruna Kayserililere hizmet için bu yola çıktık
 Tarih: 24-04-2023 08:45:27
Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Önder Narin ve Ercan Aras Bayramda Çalmadık Kapı Bırakmadı

Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Önder Narin ve Ercan Aras Bayramda Çalmadık Kapı Bırakmadı.

Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Adayı Önder Narin ve Ercan Aras durmadan yorulmadan vatandaşlar ile bir araya gelmeye devam ediyor. Ramazan Bayramı dolayısıyla kapı kapı dolaşarak, mahalle ziyaretlerine devam eden Narin, 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerinde Yeniden Refah
Partisi’ne vatandaşlardan destek istedi.

14 Mayıs 2023’te gerçekleştirilecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekilliği seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdüren Yeniden Refah Partisi Kayseri Milletvekili Adayları , bayramda da seçim çalışmalarını aralıksız devam etti.

Gittiği her bölgede adeta vatandaşların sevgi seli ile karşılaşan Önder Narin, Ercan Aras ve beraberindeki milletvekili adayları Oruçreis Mahallesi ziyaretlerinde Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın selamlarını ileterek, 25 Nisan 2023 Salı günü saat 19.00’da Kadir Has Kongre Merkezi’nde Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan’ın katılımları ile düzenlenecek olan “Kayseri Buluşması”na vatandaşları davet ettiler.

Yeniden Refah’ın seçim beyannamesi hakkında da bilgiler veren Milletvekili Adayı Önder Narin, Kayserili birisi olarak milletvekili seçilmeleri takdirde 24 saat vatandaşın ulaşabileceği milletvekili olacağını sözlerine ekledi.

Ziyaretlerinde vatandaşların sorularını da yanıtlayan Önder Narin ve Ercan Aras, inandıkları değerler uğruna Kayserililere hizmet için bu yola çıktıklarını söylediler.

  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Kurum Bülteni
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER KAYSERİ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş