Uzman Dr. Hüseyin Cengiz Gürbüz'ün katılımıyla İyi Parti gücüne güç katıyor

 Tarih: 09-01-2022 13:10:38   Güncelleme: 09-01-2022 14:15:38
Uzman Dr. Hüseyin Cengiz Gürbüz'ün katılımıyla İyi Parti gücüne güç katıyor

Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirilen Meclis grup toplantısında Hüseyin Cengiz Gürbüz'ün rozetini İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener taktı.

Gürbüz'ün Kayseri İyi Parti teşkilatları ile uyum içinde çalışarak, iş hayatındaki başarılarını parti çalışmalarına da yansıtacacığı öngörülüyor. 

Sondakika38.com haber sitesi'ne yaptığı açıklamada İyi Parti'ye katılmaktan duyduğu memnuniyeti dile getiren Uzman Dr.Hüseyin Cengiz Gürbüz ;''Ülkemizin zorlu süreçlerden geçtiği bu dönemde vatana ve millete hizmet etmek aşkıyla bir araya gelmiş İYİ Parti ailesinin bir parçası olmaktan şeref duyduğumu belirtmek isterim.'' dedi.

Gürbüz ,İYİ Parti'nin başarılarının artarak devam etmesi için elinden gelen katkıyı sunacağını belirterek ;''Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK en iyi fertler kendinden ziyade mensup olduğu toplumu düşünen,onun varlığının ve mutluluğunun korunmasına hayatını veren insanlardır.''der .Bende yürekten inanıyorum ki sayın genel başkanımızın liderliğinde güçlü ve mutlu Türkiyenin reçetesini hep birlikte yazacağız.'' dedi.

  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Haber Merkezi
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER KAYSERİ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş