Ümit Özdağ: “Burcu Köksal’a Zafer Partisi’nin kapıları açık”

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, partisinin kapılarının Burcu Köksal’a açık olduğunu dile getirdi.
 Tarih: 07-03-2024 20:26:27
Ümit Özdağ: “Burcu Köksal’a Zafer Partisi’nin kapıları açık”

Zafer Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ümit Özdağ, Cumhuriyet Halk Partisi Afyonkarahisar Belediye Başkan Adayı Burcu Köksal’ın ‘seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi’nin kapıları, DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak’ şeklindeki sözlerine yönelik açıklamalarda bulundu.

Prof. Dr. Ümit Özdağ: Şimdi bana gelen bilgiye göre, Ekrem İmamoğlu’nun CHP grup Başkan Vekili ve Afyon Belediye Başkan adayı Burcu Köksal hanımefendinin DEM’e karşı yapmış olduğu açıklama üzerine ‘ben belediye başkanı olursam şu partilileri belediyeye almam diyen ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka parti bulacak’ diyerek Sayın Burcu Köksal’ı Cumhuriyet Halk Partisi’nden adeta kovmuş. Tabii İmamoğlu’nun Büyükşehir Belediye Başkanı olarak CHP Grup Başkan Vekili olan bir hanımefendiyi partiden kovma yetkisi olmadığını düşünüyorum. Ama bu Cumhuriyet Halk Partisi’nde hâkim olan Demci iklimi gösteriyor. Ben Burcu Hanıma Zafer Partisi’nin kapılarının sonuna kadar açık olduğunu ifade ediyorum.

Çünkü Zafer Partisi'nin kapıları DEM’e kapalı, Burcu Hanıma açıktır ama İmamoğlu’na kapılarımız hiçbir zaman açılmayacak. Çünkü İmamoğlu tarafını uzun süre önce belli etti. İmamoğlu Türkiye’nin tarafında değil büyükelçilerin tarafındadır. İmamoğlu DEM’in ve onun bölücü politikalarının yanındadır. Bu adımıyla da zaten kimin yanında olduğunu çok net bütün Türkiye'ye göstermiş bulunuyor.

  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Kurum Bülteni
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER SİYASET Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş