Sarız'da başarılı muhtar yeniden aday

Kayseri Sarız Günesen mahallesin'de başarılı bir şekilde görevini sürdüren muhtar Mustafa Türkdönmez 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.
 Tarih: 06-03-2024 11:45:14   Güncelleme: 06-03-2024 13:21:14
Sarız'da başarılı muhtar yeniden aday

Kayseri Sarız Günesen mahallesin'de başarılı bir şekilde görevini sürdüren muhtar Mustafa Türkdönmez 31 Mart yerel seçimlerinde yeniden aday olduğunu açıkladı.

5 yıllık süreçte Günesen Mahallesinde yaptığı başarılı çalışmalar ile büyük küçük herkesin takdirini kazanan ve gece gündüz demeden herkesin yardımına koşan, kendisini mahallesine adayan MuhtarTürkdönmez mahalledeki eksiklerin bir bir belirlenerek gerçekleştirilen çalışmalar ile tamamlandığını belirtti.

31 Mart seçimlerinde yeniden muhtar adayı olduğunu açıkladı 

Mahalle sakinleri ile yakından ilgilenen ve yardıma ihtiyacı olan her haneyi çok iyi bilerek gönüllere köprü olan Mustafa Türkdönmez Büyükşehir daire müdürleri ile koordineli çalıştıklarını söyleyerek, yaptıkları çalışmaları sıraladı.

Görev sürecinde alt yapı sorunlarının çözülmesi için çalışmalar yaptığını belirten Muhtar Türkdönmez'in mahallesinde gerçekleştirdiği çalışmalar ise şu başlıklar altında toplandı.'' Mezarlık çevresine istinat duvarı ve kapı yapımı,yolcu durakları yerleştirilmesi ,mahalle tandır evi yapımı, çocuklar için park ve oyun alanları yapımı,kırtasiye ve okul araçları yardımı ,54 çocuğun sünnet'inin yapılması ,Hasta ve yatalak kişiler için hasta yataklarının temin ,bozulan kaldırımların yapılması ,yaşanan pandemi ve deprem sürecinde ekmek ve gıda yardımı .''

Gelen talepler doğrultusunda yeniden aday olduğununu ifade eden Muhtar Mustafa Türkdönmez;'' Hizmet için yineden varım,  takdir yine mahalle sakinlerimizin olacaktır” dedi.

Etiketler
  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Kurum Bülteni
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER KAYSERİ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş