Narkoçelik-10 operasyonlarında 250 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı

“NARKOÇELİK-10” operasyonlarında; 1 Ton 19 Kg. Uyuşturucu Madde ve 1 Milyon 23 Bin adet Uyuşturucu Hap ele geçirildi.250 Zehir Taciri ve Sokak Satıcısı yakalandı
 Tarih: 02-04-2024 11:19:31
Narkoçelik-10 operasyonlarında 250 zehir taciri ve sokak satıcısı yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya  9 ilde Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların Satışını Yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik düzenlenen “NARKOÇELİK-10” operasyonlarında; 1 Ton 19 Kg. Uyuşturucu Madde ve 1 Milyon 23 Bin adet Uyuşturucu Hap ele geçirildi.250 Zehir Taciri ve Sokak Satıcısı yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya açıklamasında şu bilgileri kaydetti;''Emniyet Genel Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Başkanlığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüklerince; 615 ekip,1542 personel ve 35 narkotik dedektör köpeğinin katılımıyla İzmir, Ankara, Antalya, Samsun, Mersin, Kırklareli, Adana, Konya, Aydın, Karaman, Bolu, Çanakkale, Isparta, Van, Osmaniye, Afyonkarahisar, Diyarbakır, Gaziantep, Kocaeli, Muğla, Şanlıurfa, Bursa, Kırıkkale, Hatay, Rize, Düzce, Bilecik, Malatya, Niğde, Nevşehir, Kayseri, Sivas, Trabzon, Tekirdağ, İstanbul, Adıyaman, Aksaray, Denizli, Kahramanmaraş, Yalova, Yozgat, Balıkesir, Mardin, Batman, Gümüşhane ve Eskişehir’de "NARKOÇELİK-10” operasyonları düzenlendi.Operasyonları gerçekleştiren Kahraman Polislerimizi ve Kahraman Jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin.''dedi.

 

Etiketler
  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Kurum Bülteni
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş