“MAHZEN-11” operasyonlarında 18 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanlığı Manisa merkezli 7 ilde Jandarma tarafından düzenlenen “MAHZEN-11” operasyonlarında 3 organize suç örgütünün çökertildiğini, 18 şüphelinin yakalandığını açıkladı.
 Tarih: 13-03-2024 08:40:11
 “MAHZEN-11” operasyonlarında 18 şüpheli yakalandı

İçişleri Bakanlığı Manisa merkezli 7 ilde Jandarma tarafından düzenlenen “MAHZEN-11” operasyonlarında 3 organize suç örgütünün çökertildiğini, 18 şüphelinin yakalandığını açıkladı.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ;''Akhisar Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde; Manisa İl Jandarma Komutanlığınca yapılan çalışmalar sonucu; Manisa merkezli İstanbul, İzmir, Tekirdağ, Kocaeli, Antalya ve Balıkesir’de faaliyet gösteren organize suç örgütü üyesi şüphelilerin; Suç işlemek amacıyla örgüt kurma, Kara para aklama,Nitelikli dolandırıcılık ve Tefecilik suçlarını işledikleri tespit edildi. 

Operasyonlar sonucu:7 adet ruhsatsız tabanca,6 adet av tüfeği,47 otomobil,2 tekne, çok sayıda çek, senet, araç satış,sözleşmesi ve tapu sözleşmesi ile çok miktarda nakit para ve dijital materyale el konuldu. Ayrıca 2 Milyar TL’nin suçtan elde edildiği tespit edildi.'' ifadeleri yer aldı.

Etiketler
  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Kurum Bülteni
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş