LÖSEV kanser hastalarına ‘Karşılıksız Özel İhtiyaç Kredisi’ ile destek oluyor

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı “Önce Çocuklar İyileşsin” çağrısıyla ramazan ayı boyunca erzak kolilerini hastalarına ulaştırırken fitre, fidye ve zekat bağışlarıyla lösemi ve kanser tedavisi gören çocuk ve yetişkin hastaların tedavi masraflarını ve sosyal ihtiyaçlarını karşılıyor.
 Tarih: 02-04-2024 11:03:14
LÖSEV kanser hastalarına  ‘Karşılıksız Özel İhtiyaç Kredisi’ ile destek oluyor

LÖSEV Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı “Önce Çocuklar İyileşsin” çağrısıyla ramazan ayı boyunca erzak kolilerini hastalarına ulaştırırken fitre, fidye ve zekat bağışlarıyla lösemi ve kanser  tedavisi gören çocuk ve yetişkin hastaların tedavi masraflarını ve sosyal ihtiyaçlarını karşılıyor.

Aylık düzenli nakdi desteklere ek olarak, bayram öncesi yüzlerce aileye 50.000 ile 30.000 TL arasındaki “Karşılıksız Özel İhtiyaç Kredisi” çekleri iletildi. Türkiye genelinde başlatılan karşılıksız özel ihtiyaç kredisi desteği,  Adana, Afyonkarahisar, Aksaray, Antalya, Bartın, Batman, Bursa, Çankırı, Diyarbakır, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Hakkari, İstanbul, İzmir, Kars, Kayseri, Kırşehir, Konya, Samsun, Şanlıurfa, Şırnak, Tokat, Van ve Zonguldak illerinde, lösemi ve kanser ile mücadele eden yüzlerce aileye ulaştırıldı. Ramazan boyunca LÖSEV’e kayıtlı binlerce aileye de “Sağlık-Eğitim Bursu” ve “Aile Destek Bursu” ihtiyaçları doğrultusunda iletilecek.

Etiketler
  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Kurum Bülteni
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER KAYSERİ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş