Kayserispor son 5 sezonun en iyi ilk yarı performansını sergiledi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor, son 5 yılın en iyi ilk devresini yaşadı.
 Tarih: 17-01-2023 11:20:55
Kayserispor son 5 sezonun en iyi ilk yarı performansını sergiledi

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor, son 5 yılın en iyi ilk devresini yaşadı.

Süper Lig'e iyi bir başlangıç yapan ve 19 haftalık periyotta 8 galibiyet, 2 beraberlikle 26 puan toplayan sarı-kırmızı ekip, ilk yarıyı 8. sırada tamamladı.

Ligde ilk yarılar itibarıyla son 5 sezonun en iyi grafiğini çizen Kayseri temsilcisi, maç başı 1,44 puan ortalamasıyla oynadı.

Kayserispor 2017-2018 sezonunun ilk devresini 30 puanla 5. sırada tamamlamıştı.

Kayserispor Kulübü Asbaşkanı Tufan Koç,açıklamasında, bu sezona transfer yapmadan başladıklarını anımsattı.

Teknik direktör Çağdaş Atan'ın Kayserispor'a "Hayaller bütçelerden büyüktür" sözüyle geldiğini hatırlatan Koç, "Transfer yapmadan başladığımız sezonun ilk devresini 26 puanla kapatmak iyi bir sonuç. Bundan sonrası bizim için daha da önemli. Çünkü ligin ilk devresinde buraya kadar gelmişken artık bunun üzerine koyarak gitmemiz lazım." diye konuştu.

Koç, Kayserispor'un çok güçlü bir kadrosu bulunduğunu ve takımın ligin ilk devresinde bazı maçlarda şanssızlık yaşamış olsa da ikinci yarı üst sıraları zorlayacağını belirtti.

"İnanmış" bir teknik direktörle başarının yakalanabileceğini ve bunu Kayserispor'un bu yıl net bir şekilde gösterdiğini vurgulayan Koç, şunları kaydetti:
"Bu sezon çoğu takım birçok futbolcu aldı. Çok transfer yapmakla başarının sağlanamadığının birçok örneği var. Yani çok futbolcu almakla başarı gelecek diye bir şey yok. Biz bir tane bile futbolcu almadık ama güçlüyüz, takımımız iyi. Takımda kardeşlik havası var. İnşallah bundan sonrası da güzel olacak. Biz ilk devrede yenildiğimiz maçların çoğunda kötü oynamadık. Çocuklar ellerinden geleni yaptı ama bazen sonuçlar istediğiniz gibi olmuyor. Hocamıza inanıyoruz."

  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Haber merkezi
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER SPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş