escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort

''Kayseri'nin sorunlarını diğer partilerin milletvekilleri ile diyalog kurarak çözeceğiz.''

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri 1.Sıra Milletvekili Adayı Aşkın Genç, Kayserili bir iş insanı olarak şehrin sorunlarını ve çözün önerileriniz bildiğini söyledi.
 Tarih: 24-04-2023 13:18:51
''Kayseri'nin sorunlarını diğer partilerin milletvekilleri ile diyalog kurarak çözeceğiz.''

Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri 1.Sıra Milletvekili Adayı Aşkın Genç, Kayserili bir iş insanı olarak şehrin sorunlarını ve çözün önerileriniz bildiğini söyledi.

Sanayi, ticaret, eğitim, kültür ve turizm gibi pek çok alanda Kayseri’nin sorunu ve yatırım ihtiyacı olduğunu ifade eden Genç “ Halkımızın oylarıyla bizler milletvekili, genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun da Cumhurbaşkanı seçilmesi ile bu sorunları çözeceğimize inanıyorum. Kayseri’nin seçilecek diğer parti milletvekilleri ile de diyalog kurarak, hak ettiğimiz yatırımları alacağız. Biz iktidar olacağız ve muhalefet partilerin milletvekillerinin de görüş ve önerilerini alarak, şehrin sorunlarını çözeceğiz. Kayseri’nin sanayi ve ticareti, turizmi daha ileri noktalara taşınabilir. Kapadokya’nın başkenti olan ilimizde bacasız sanayi geliştirilebilir. Sanayi tek taraflı gelişiyor , bu çeşitlendirilebilir. Tüm bu konulara vakıfız ve projelerimiz var. Mobilya ve çelik kapı üretimine sıkışmış sanayimizi geliştirmemiz gerekiyor. Özellikle savunma sanayinde yatırım yapılacak bir şehiriz. Uçak yapmış bir şehir daha neler yapmaz ki ?” şeklinde konuştu. Kayseri’de bulunan üniversitelerin hayırsever katkısı ile yatırım aldığını kaydeden Aşkın Genç, Kayseri-Mersin arasında ikinci bir demiryolu hattının açılması için var güçleri ile çalışacaklarını vurguladı.

  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Kurum Bülteni
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER KAYSERİ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    GAZETEMİZ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş