Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Mustafa Baki Ersoy partisinden istifa etti.
"Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor. Bunlar gerçek" sözlerinin ardından partisi tarafından disipline sevk edilen MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, MHP'den istifa etti.
Sosyal medya hesabından açıklama yapan Ersoy, "MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’ye bağlı ve sadık kalacağını" belirterek, "Disipline sevkimle ilgili kamuoyunda yapılan istismar edici tartışmaların davama ve partime zarar verme ihtimalini bertaraf amacıyla partimden bugün istifa ediyorum" dedi.

BAKİ ERSOY NE SÖYLEMİŞTİ?
Baki Ersoy, Kayseri’de katıldığı bir televizyon programında, hayat pahalılığından yakınarak, görmezden gelinemeyeceğini ifade ederek şunları söylemişti:
*Açıklanan rakamların üzerinde enflasyon oranları var. Zamlar bu milletin belini büküyor.
*Bunlar gerçek. Bunları görmemezlikten gelemeyiz. Bunları konuşmamız gerekiyor. Bunları yok sayamayız. Bir şey yok saydığınızda problem ortadan kalkmıyor ve bu tepkiyi getiriyor.