escort beylikdüzü beylikdüzü escort beylikdüzü escort

Kayseri Gazeteciler Cemiyetin'den Çetinsaya'ya tepki

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti tarafından yapılan açıklamada, Kayseri Park Alışveriş Merkezi ortaklarından Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhan Çetinsaya'nın Kayserililere ve Kayseri basınına kullandığı ifadelerin asla kabul edilemez olduğunu belirtildi
 Tarih: 24-03-2023 16:49:57
Kayseri Gazeteciler Cemiyetin'den Çetinsaya'ya tepki

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti tarafından yapılan açıklamada, Kayseri Park Alışveriş Merkezi ortaklarından Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhan Çetinsaya'nın Kayserililere ve Kayseri basınına kullandığı ifadelerin asla kabul edilemez olduğunu belirtildi.

Cemiyetten yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı ;''Alpaslan Mahallesi’nde bulunan ve 2014 yılında hizmete açılan Kayseri Park Alışveriş Merkezi ortaklarından Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkan Vekili Serhan Çetinsaya’nin katıldığı tv programında Kayserililere ve Kayseri basınına kullandığı ifadeler asla kabul edilemez.
Şımarık, küçük görme, haddini aşan bir üslupla üst perdeden konuşan gazetecilerin yetiştiği Erciyes Üniversitesi Süleyman Çetinsaya İletişim Fakültesi’ne adını veren Çetinsaya ailesinden bir ferdin Kayseri basınına hakarete varan sözlerini kınıyoruz.
Ayrıca; “…Kayserililer yürüyen merdivene bismillah çekerek Kayseri Park’ta binmeyi öğrendi… İstanbul’a mı geldiler, nerede binecekler…” aşağılaması da kabul edilir bir durum değildir.
STK ve ilgililerin bu haddini aşan şahsa gereken tepkiyi göstermelerini bekliyoruz.
Beklentimiz; Artaş Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya’nın çıkıp kamuoyu önünde hem Kayserililerden hem de Kayseri basınından “Küçük Çetinsaya” adına özür dilemesidir.''

 

  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Haber merkezi
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER KAYSERİ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    GAZETEMİZ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş