Kayseri'de kardeşinin kimliğini kullanarak gizlenmeye çalışan şahıs yakalandı

Kayseri'de Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalarda gerçek kimliğini kardeşinin kimliğini kullanarak gizlemeye çalışan ve hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı.
 Tarih: 25-05-2024 08:56:36   Güncelleme: 25-05-2024 09:12:36
Kayseri'de kardeşinin kimliğini kullanarak gizlenmeye çalışan şahıs yakalandı

Kayseri'de Jandarma Komutanlığı tarafından yapılan çalışmalarda gerçek kimliğini kardeşinin kimliğini kullanarak gizlemeye çalışan ve hapis cezası ile aranan şahıs yakalandı.

Valilikten yapılan açıklamada ;'' Kocasinan İlçe Jandarma Komutanlığı ve JASAT tarafından aranan şahısların yakalanması çalışmaları  kapsamında;Kayseri Çocuk İlamat Masası tarafından Kilitlenmek Suretiyle Muhafaza Altına Alınan Eşya Hakkında Hırsızlık suçundan  kesinleşmiş hapis cezası bulunan C.O. isimli şahıs yapılan fiziki takip sonucu yakalanmıştır. Yakalanan şahıs kardeşi K.O. isimli şahsa ait kimliği ibraz ederek kendisini gizlemeye çalışmıştır. Kriminal Şube Müdürlüğünce şahsın parmak izi alınması suretiyle gerçek kimliğinin C.O. olduğu tespit edilmiştir. Şahsın ayrıca Kayseri 2. Sulh Ceza Hakimliğinin kararı ile Kasten Yaralama suçundan ve Ankara 16. Asliye Ceza Mahkemesinin kararı ile Bina içinde Muhafaza Altına Alınmış Olan Eşya Hakkında Hırsızlık suçlarından ifadeye yönelik arandığı tespit edilmiştir. C.O. isimli şahıs 25.05.2024 günü adli makamlara sevk edilmek üzere gözaltına alınmıştır.'' ifadeleri yer aldı.

Etiketler
  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Kurum Bülteni
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER KAYSERİ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş