"Kalkan-12" operasyonunda 49 göçmen kaçakçısı ile 142 düzensiz göçmen yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kalkan-12" operasyonlarında 49 göçmen kaçakçısı ve 142 düzensiz göçmenin yakalandığını açıkladı.
 Tarih: 10-02-2024 22:08:01

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kalkan-12" operasyonlarında 49 göçmen kaçakçısı ve 142 düzensiz göçmenin yakalandığını açıkladı.

Bakan Yerlikaya yaptığı açıklamada ;'' Düzensiz göç ve göçmen kaçakçılığını önlemek için ülkemizin her bölgesinde kararlılıkla sürdürdüğümüz operasyonlarımız aralıksız devam edecek. Ülkemizi düzensiz göçün hedefi ve transit geçiş yolu haline getirmeye çalışan göçmen kaçakçılarına asla fırsat vermeyeceğiz.

EDİRNE: Edirne İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünce Göçmen Kaçakçılığı organizatörlerine yönelik Edirne ve İstanbul illerinde 3,5 ay süren takip sonucu 30 farklı adrese eş zamanlı  yapılan operasyonlarda; 11’i İl Jandarma Komutanlığınca, 11’i İl Emniyet Müdürlüğünce olmak üzere toplam 22 Göçmen Kaçakçılığı Organizatörü yakalandı.

İSTANBUL: İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu;12 Göçmen Kaçakçılığı Organizatörü yakalandı. 11’i tutuklandı,1’i hakkında adli kontrol kararı verildi.

İZMİR-DİYARBAKIR: İzmir İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu İzmir ve Diyarbakır’da düzenlenen operasyonlarda;14 Göçmen Kaçakçılığı Organizatörü yakalandı.10’u tutuklandı,3’ü hakkında adli kontrol kararı verildi.

AMASYA: Amasya İl Emniyet Müdürlüğü Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalar sonucu bir tırın dorsesinde yapılan aramada;1 Göçmen Kaçakçılığı Organizatörü yakalandı ve tutuklandı.'' ifadelerini kullandı. 

Etiketler
  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Kurum Bülteni
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş