Fenerbahçe’den taraftar yasağına büyük tepki

Fenerbahçe ile Konyaspor arasındaki son maçta Fenerbahçe taraftarının tribünlerde "Hükümet istifa" sloganları sonrasında Kayseri İl Güvenlik Kurulu, Kayserispor-Fenerbahçe maçında tribünlere Fenerbahçe taraftarı alınmayacağını duyurdu.
 Tarih: 28-02-2023 14:42:04   Güncelleme: 28-02-2023 15:00:04
Fenerbahçe’den taraftar yasağına büyük tepki

Fenerbahçe ile Konyaspor arasındaki son maçta Fenerbahçe taraftarlarının tribünlerde "Hükümet istifa" sloganları sonrasında, Kayseri İl Güvenlik Kurulu, Kayserispor-Fenerbahçe maçında tribünlere Fenerbahçe taraftarı alınmayacağını duyurdu.

Kayserispor - Fenerbahçe maçına Fenerbahçe taraftarları alınmayacak.Fenerbahçe maçındaki protestoları Beşiktaş tribünlerindeki sloganlar takip etmişti.

Bunun üzerine MHP lideri Devlet Bahçeli, Beşiktaş üyeliğinden istifa etmişti ve tribünlere gerekirse seyirci alınmamasını istemişti.

Yaşanan bu gelişmeler sonrasında Kayseri İl Güvenlik Kurulu hafta sonu oynanacak maça Fenerbahçe seyircisinin alınmaması kararını verdi.

Alınan karara Fenerbahçe Kulübü çok sert bir açıklama yaparak tepkisini dile getirdi Bu kararın kabul edilemez olduğunu belirten sarı lacivertli kulüp resmi sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

 

  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Haber merkezi
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER SPOR Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş