Çanakkale gazisinin oğlundan Başkan Yalçın'a ziyaret

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Çanakkale gazisi Hüseyin Kaçmaz'ın oğlu 86 yaşındaki Turgut Kaçmaz ve beraberindekileri makamında ağırladı.
 Tarih: 26-02-2022 21:39:02
Çanakkale gazisinin oğlundan Başkan Yalçın'a ziyaret

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Çanakkale gazisi Hüseyin Kaçmaz'ın oğlu 86 yaşındaki Turgut Kaçmaz ve beraberindekileri makamında ağırladı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yamandede İmam Hatip Lisesi Müdürü Seyfullah Tengizler ile birlikte Başkan Yalçın'ı ziyaret eden Turgut Kaçmaz, babası Hüseyin Kaçmaz'ı anlattı.

Babası Hüseyin Kaçmaz'ın Balkan, Çanakkale ve Dumlupınar savaşlarında kahramanca mücadele ettiğini ifade eden Turgut Kaçmaz, babasının en son vefat eden Çanakkale gazisi olduğunu belirtti.

Emekli öğretmen ve dünya barış elçisi olduğunu aktaran Kaçmaz, "Şehit yakınları ve gazilere verdiğiniz değeri biliyoruz. Yaptığınız hizmetlerinizden dolayı sizlere teşekkür ederim." ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Yalçın da şehit yakınları ve gazilere yönelik çeşitli hizmetler gerçekleştirdiklerini, Çanakkale'ye tarih ve kültür turları düzenlediklerini kaydetti.

Şehit ve gazilik makamının önemine dikkati çeken Yalçın, "Kayseri Büyükşehir Belediyesinde görev yaparken gezi düzenleyip öğrencilerimizi Çanakkale'ye yolluyorduk. Burada da aynen devam ediyoruz. Ayrıca Talas'ta ikamet eden tüm şehit yakınları ve gazilerimizle sık sık bir araya gelip hasbihal ediyoruz. İstek ve taleplerini karşılamaya özen gösteriyoruz. Bu vatan, şehitlerimize ve gazilerimize çok şey borçlu. Biz de belediye olarak bu borcu ödemeye çalışıyoruz. Sizi de belediyemizde görmekten onur duyduk, şeref verdiniz." değerlendirmesinde bulundu.

Etiketler
  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Haber Merkezi
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER KAYSERİ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş