“NARKOÇELİK-18” Operasyonlarında 272 Zehir Taciri ve Sokak Satıcısı Yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya “NARKOÇELİK-18” operasyonlarında; 1 Ton 57 Kg Uyuşturucu Madde ve 16 Milyon 218 Bin adet Uyuşturucu Hap ele geçirildiğini bildirdi.
 Tarih: 21-05-2024 10:55:25   Güncelleme: 21-05-2024 11:06:25
“NARKOÇELİK-18” Operasyonlarında 272 Zehir Taciri ve Sokak Satıcısı Yakalandı

İçişleri Bakanı Yerlikaya 17 İlde Uyuşturucu Madde İmalatçılarına ve Bunların Satışını Yapanlar ile Sokak Satıcılarına yönelik Jandarma tarafından düzenlenen “NARKOÇELİK-18” operasyonlarında; 1 Ton 57 Kg Uyuşturucu Madde ve 16 Milyon 218 Bin adet Uyuşturucu Hap ele geçirildiğini bildirdi.

İçişleri Bakanı Yerlikaya açıklamasında şu bilgileri kaydetti ;'' Jandarma Genel Komutanlığı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde İl Jandarma Komutanlıklarınca;210 ekip ve 865 Jandarma personelinin katılımıyla; Antalya, İstanbul, Diyarbakır, Edirne, Aydın, Nevşehir, Çankırı, Ağrı, İzmir, Osmaniye, Hatay, Adana, Çanakkale, Bingöl, Elazığ, Erzincan ve Tokat olmak üzere 17 ilde "NARKOÇELİK-18” operasyonları düzenlendi.

Antalya İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda; 380 bin adet uyuşturucu hap, 9 kg eroin,6 kg kubar esrar ile Muhtelif miktarda metamfetamin, kokain ve bonzai ele geçirildi. 40 Sokak Satıcısı yakalandı. 

İstanbul İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda; 15 milyon 836 bin adet uyuşturucu hap ele geçirildi. 5 Sokak Satıcısı yakalandı.

Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığınca yapılan arazi operasyonunda;719 kg toz esrar, 120 kg kubar esrar ve 57 bin 500 adet kök kenevir ele geçirildi.2 Zehir Taciri yakalandı. 

Edirne İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda; 18,5 kg eroin ele geçirildi.1 Zehir Taciri yakalandı.

Aydın İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda;Muhtelif miktarda kubar esrar, metamfetamin ve uyuşturucu hap ele geçirildi.73 Sokak Satıcısı yakalandı. 

Nevşehir İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda;1 kg kubar esrar,408 gr metamfetamin ile Muhtelif miktarda uyuşturucu hap, skunk ve toz esrar ele geçirildi. 11 Sokak Satıcısı yakalandı. 

Çankırı İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda; Muhtelif miktarda kubar esrar, bonzai, skunk, kenevir tohumu ve metamfetamin ele geçirildi.103 Sokak Satıcısı yakalandı.

Ağrı İl Jandarma Komutanlığı ile Gürbulak Gümrük Muhafaza Müdürlüğünce yapılan ortak operasyonda;12.5 Lt sıvı metamfetamin ele geçirildi.4 Zehir Taciri yakalandı.

İzmir İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda; 10 kg kubar esrar ele geçirildi.1 Zehir Taciri yakalandı. 

Osmaniye İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda; 900 gr eroin ile 142 kg uyuşturucu yapımında kullanılan madde ele geçirildi. 

Hatay İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda; 10,5 kg toz esrar ele geçirildi. 1 Zehir Taciri yakalandı.

Adana İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda; Muhtelif miktarda kubar esrar, bonzai ve kenevir ele geçirildi. 
24Sokak Satıcısı yakalandı. 

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığınca yapılan operasyonda; Muhtelif miktarda skunk ve kök kenevir ile uyuşturucu yapımında kullanılan malzeme ele geçirildi. 1 Sokak Satıcısı yakalandı. 

Bingöl İl Jandarma Komutanlığınca yapılan arazi operasyonunda; 6,5 kg toz esrar ele geçirildi.

Elazığ İl Jandarma Komutanlığınca yapılan arazi operasyonunda; 2 bin 751 adet uyuşturucu hap ile Muhtelif miktarda kokain ele geçirildi. 1 Zehir Taciri yakalandı. 

Erzincan İl Jandarma Komutanlığınca yapılan arazi operasyonunda; Muhtelif miktarda esrar ve kök kenevir ele geçirildi. 
2 Zehir Taciri yakalandı. 

Tokat İl Jandarma Komutanlığınca yapılan arazi operasyonunda; Muhtelif miktarda bonzai ile uyuşturucu hap ele geçirildi. 
3 Zehir Taciri yakalandı. ''

Etiketler
  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Kurum Bülteni
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER GÜNDEM Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş