Kayseri, Tenis Turnuvası'na Ev Sahipliği Yapacak

T200 Masters Tenis Turnuvası’nda, farklı şehirlerden raketlerin katılımıyla çekişmeli ve keyifli maçlara sahne olacak.
 Tarih: 22-05-2024 14:57:25
Kayseri, Tenis Turnuvası'na Ev Sahipliği Yapacak

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş., Avrupa Spor Başkentleri ve Şehirleri Federasyonuna (ACES Europe) tarafından 2024 yılı Avrupa Spor Şehri ünvanı alan Kayseri’de Türkiye Tenis Federasyonu tarafından düzenlenen T200 Masters Tenis Turnuvası’na ev sahipliği yapacak.

Kayseri’nin spor şehri haline gelmesi için gayretlerini ve çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu doğrultudaki proje ile faaliyetleri neticesinde Kayseri’ye ACES Europe Derneği tarafından 2024 yılı Avrupa Spor Şehri ünvanını kazandırdı.

Büyükşehir Belediyesi, Başkan Büyükkılıç’ın gençlere verdiği özel önem doğrultusunda, 2024 yılı Avrupa Spor Şehri ünvanı alan Kayseri’de bu kapsamdaki hizmetlerini ve projelerini aralıksız sürdürüyor.

Kayseri’de Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Türkiye Tenis Federasyonu tarafından gerçekleştirilen T200 Masters Tenis Turnuvası düzenlenecek.

Birbirinden heyecanlı ve iddialı maçlara ev sahipliği yapacak turnuva, 6 ve 7 Temmuz 2024’te gerçekleşecek.

T200 Masters Tenis Turnuvası’nda, farklı şehirlerden raketlerin katılımıyla çekişmeli ve keyifli maçlara sahne olacak.

Lisanslı sporcular, detaylı bilgi ve kayıt için ps://tenis.i-kort.ttf.org.tr/home.seam adresini ziyaret edebilecek. Turnuva için son kayıt tarihi 03 Temmuz 2024 saat 18.00 olarak belirlendi.

Büyükşehir Belediyesi’nin tenis kortlarında, her yıl Spor A.Ş. ev sahipliğinde onlarca sporcunun katıldığı yüzlerce maçın oynandığı turnuvalar gerçekleştirilerek, dereceye giren sporcular ödüllendiriliyor ve spor ile sporcuya destek sağlanıyor.

Etiketler
  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Kurum Bülteni
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER KAYSERİ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş