Büyükşehir, "Sırdaşın Olayım" projesini üniversitelilerle buluşturuyor

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi, "Sırdaşın Olayım" projesini üniversiteli gençlerle buluşturdu.
 Tarih: 13-01-2023 15:22:37
Büyükşehir,

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi, "Sırdaşın Olayım" projesini üniversiteli gençlerle buluşturdu.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Kayseri Mesleki Eğitim ve Kültür AŞ (KAYMEK), Huzur Çınarı Aile Danışmanlık ve Rehberlik Merkezi psikolojik her türlü soruna, Whatsapp üzerinden sunduğu ücretsiz psiko-sosyal destek hattı ile sesli ve görüntülü psikolojik destek sağlıyor.

Proje kapsamında uzman psikologlarla üniversiteliler bir araya gelerek, psikolojik danışmanlık hizmetinden yararlanıyor.

Besime Özderici Engelsiz Yaşam Merkezi’nde gerçekleşen tanıtım toplantısına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdar Öztürk, İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Cenani Ayaydın, Gevher Nesibe Kız Yurdu’nda kalan üniversiteli öğrenciler katıldı.

Psikolojik danışmanlık hizmetinden yararlanmak isteyenlerin, uzman danışmanlar tarafından gizlilik ve güvenlik tedbirleri çerçevesinde, psiko-sosyal destek hattına 0537 400 85 00 numarasından ulaşabilecekleri kaydedildi.

  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Haber merkezi
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER SAĞLIK Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş