Büyükkılıç Bünyan'da sıcak asfalt çalışmalarını inceledi

Başkan Büyükkılıç, Bünyan Devlet Hastanesi’ni de ziyaret ederek, vatandaşların Regaib Kandili’ni kutladı.
 Tarih: 11-01-2024 19:12:16
Büyükkılıç Bünyan'da sıcak asfalt çalışmalarını inceledi

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç Bünyan ziyareti kapsamında, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Devlet Hastanesi yol düzenleme ve yenileme çalışmalarını ve Karakaya yolunda devam eden sıcak asfalt çalışmalarını inceledi.

Başkan Büyükkılıç, Bünyan Devlet Hastanesi’ni de ziyaret ederek, vatandaşların Regaib Kandili’ni kutladı.

Fen İşleri Daire Başkanlığı tarafından elverişli hava koşulları fırsat bilinerek Bünyan ilçe merkez ve mahallelerinde altyapı yenilenmesinden kaynaklı ve ekonomik ömrünü tamamlamasına bağlı bozulan yollarda sıcak asfalt çalışmaları yapılıyor. Ekipler, Bünyan ilçesi İnönü Mahallesi’nde 2 bin 700 ton, Yavuz Selim Mahallesi Bünyan Devlet Hastanesi ve bağlantı yollarında 3 bin ton ve Bünyan ilçesi Karakaya mahallesi 5 bin ton sıcak asfalt serimi yaptı.

Başkan Büyükkılıç, daha sonra Bünyan Devlet Hastanesi çevresinde yapımı tamamlanan yol düzenleme ve yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.  Büyükkılıç’a ilçe gezisi esnasında Genel Sekreter Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcısı Ali Hasdal, Fen İşleri Daire Başkanı Yasin Harmancı, AK Parti Bünyan İlçe Başkanı Yıldıray Hakkı Koç da eşlik etti.

 

 

Etiketler
  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Kurum Bülteni
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER KAYSERİ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş