Büyükkılıç: "75 Milyon TL'lik yolumuz hayırlı olsun"

Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi’ni Talas ilçesine bağlayan ve Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndan Mehmet Özhaseki Bulvarı’na doğrudan ulaşım imkânı sunan yolda incelemelerde
 Tarih: 12-01-2024 09:33:13
Büyükkılıç:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Organize Sanayi Bölgesi’ni Talas ilçesine bağlayan ve Fatih Sultan Mehmet Bulvarı’ndan Mehmet Özhaseki Bulvarı’na doğrudan ulaşım imkânı sunan yolda incelemelerde bulundu.

Başkan Büyükkılıç, “3 kilometreye yakın olan bu yolun maliyeti 75 milyon TL. Kayseri’mize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Otoban gibi alternatif bir yol yapıldığını belirten Büyükkılıç, “Hatırlanacağı üzere Hacılar yolumuzdan başlayıp HES Kablo’nun altından gelen Eskişehir Bağları üzerinden taşkın kanala ve Çay Bağları’na doğru ulaşan, özellikle Organize Sanayimizden gelecek olan 15 Temmuz Bulvarı’mızın üzerinden vatandaşlarımızın rahatlıkla kullanacağı alternatif bir yol, otoban gibi yol. İki şeritten dört şeritli, asfaltı yapıldı, altyapı hizmetleri, kanalı, aydınlatması, suyu ve doğal gaz hizmetleriyle birlikte hayata geçirildi” diye konuştu.

İncelemeleri esnasında Başkan Büyükkılıç’a Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Ali Hasdal da eşlik etti.

Etiketler
  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Kurum Bülteni
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER KAYSERİ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş