Başkan Büyükkılıç: "Kayseri Belediyeciliği Bir Model"

Kentte görev yapan basın mensupları ile bir araya gelen Başkan Büyükkılıç, Kayseri belediyeciliğinin bir model olduğunu belirterek, Kayseri’deki belediyelerin adeta birer akademi anlayışı içerisinde çalıştığını söyledi.
 Tarih: 11-01-2024 10:46:58
Başkan Büyükkılıç:

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla kentte görev yapan basın mensupları ile buluştu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla düzenlenen programda, Kayseri’de fedakârca görev yapan yaygın ve yerel basın çalışanlarıyla bir araya gelerek, birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerinden birini daha sergiledi.

Programa Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, İncesu Belediye Başkanı Mustafa İlmek, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Hüseyin Beyhan, genel sekreter yardımcıları, daire başkanları, genel müdürler ve gazeteciler katıldı.

Tek tek masaları gezen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gazetecilerle sohbet ederek, bu özel günlerini bir kez daha kutladı.

Programda, kentte görev yapan yaygın ve yerel basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü tebrik ederek sözlerine başlayan Başkan Büyükkılıç, yaptıkları çalışmaları birebir kamuoyuyla paylaşan basın mensuplarına teşekkür ederek, şehrine sevdalı gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutladı.

Etiketler
  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Kurum Bülteni
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER KAYSERİ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş