AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Baba Ocağından Seslendi

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Memleketi Karakaya’da vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi.
 Tarih: 25-03-2024 20:40:48
AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, Baba Ocağından Seslendi

AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm, Memleketi Karakaya’da vatandaşlarla iftar sofrasında bir araya geldi. İftar programında konuşan İl Başkanı Üzüm, “Karakaya gerçekten her zaman devletine ve milletine bağlı kalmış. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a ise desteğini her zaman sonuna kadar vermiş bir mahalle.” dedi. Üzüm, ilçe ve mahalle ile ilgili gelen taleplere de “Karakaya’da biz olduktan sonra sorun kalmaz.” sözleri ile karşılık verdi.

Ramazan ayının tüm güzelliklerini Kayserililerle iç içe yaşamaya devam eden İl Başkanı Fatih Üzüm, memleketi Karakaya’da vatandaşlarla iftar sofrasında buluştu.

Düzenlenen iftar programına AK Parti Kayseri İl Başkanı Fatih Üzüm’ün yanı sıra, MHP Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Bünyan Belediye Başkanı Özkan Altun, Cumhur İttifakı Bünyan Belediye Başkan Adayı Selahattin Metin ve ilçe sakinleri katıldı. Salona girişinde alkışlarla coşkulu bir şekilde karşılanan Üzüm, masaları dolaşarak vatandaşlarla sohbet etti ve Razaman-ı Şeriflerini tebrik etti.

İftar programında hemşerilerine hitap eden Başkan Üzüm, “Dünyanın her yerinde Karakaya’lı hemşerilerimiz var. Hepsine selam gönderiyorum. Selahattin başkanıma ve Memduh başkanıma en yüksek oyu bekliyorum. Karakaya’da, Yağmurbey’de, Yeniköy’de her yerde Allah’ın izniyle Bünyan’da sandıkları patlatalım.” İfadelerini kullandı. 

Üzüm, Rahmetli Babasını andığı konuşmasında, sözlerini şöyle sürdürdü: 
Cumhurbaşkanımızı ağırladık, doğrudur elini öpmek nasip oldu. Ben herkesin adına elini öptüm. Çünkü ben seviyorum, gerçekten çok seviyorum. Apayrı bir sevgisi var. Bu anlamıyla Rahmetli Babamın Vasiyeti Mirası Nasihatidir Recep Tayyip Erdoğan. Bakın Türkiye’de kolay kolay bir lider yetişmiyor. Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan gibi liderler kolay kolay bu Türkiye’ye gelmez. İkisi bir araya kolay kolay hiç gelmez. İlk defa böyle bir imkân var. Biz bunu kullanalım.” dedi.

Etiketler
  Editör: Adnan Korkmaz   Kaynak: Kurum Bülteni
  YORUMLAR 0 Yorum YORUM YAP
Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.
  DİĞER KAYSERİ Haberleri
BİZİ TAKİP EDİN
  • Tüm Anketler
    Web sitemize Beğendinizmi?
    HABER ARŞİVİ
    YUKARI nisbar giriş betnis giriş yakabet giriş